川湘居菜谱

您现在的位置: 首页 > 鸡的做法大全 > 正文内容

湘教版英语九年级上期末试卷

来源:川湘居菜谱   时间: 2019-04-18

  态度决定了人的命运,我们在面临九年级英语期末考试的时候,一定要以一个平常心来面对。以下是学习啦小编为你整理的湘教版英语九年级上期末试卷,希望对大家有帮助!

  Ⅰ. 单项选择

  ( )1. Mr. Green gave us on how to learn English well.

  A. some advices B. many advice C. some advice D. an advice

  ( )2.—Alice, you on the phone.

  —I’m coming. Thanks.

  A. want B. are wanted C. are wanting D. have wanted

  ( )3.— will Mr Green be back?

  —In a week, I think.

  A. How often B. How many C. How long D. How soon

  ( )4. At times they go to the cinema. In this sentence “At times” means .

  A. all the time B. usually C. on time D. something

  ( )5. The sign “@” in tzjoy “@” hotmail.com means .

  A. a B. to C. at D. on

  ( )6. The writing brushes(毛笔) bamboo and animal’s hair.

  A. are made of B. is made from C. is made of D. are made from

  ( )7.—Do you need more time to finish the work?

  —Yes, another ten days enough.

  A. are B. is C. were D. was

  ( )8. We all how he made such great progress in a short time.

  A. believed B. thought C. wondered D. decided

  ( )9. Tell me next.

  A. to do what B. how to do C. what to do D. to go where

  ( )10. We’ll never give up working on the experiment, difficult it is.

  A. no matter how B. no matter when

  C. no matter what D. no matter where

  ( )11.—It’s a secret between us. Don’t tell any body else.

  —Sure, .

  A. I do B. d don’t C. I will D. I won’t

  ( )12. They have no problems out the maths problem.

  A. work B. working C. works D. to work

  ( )13.—Merry Christmas and best wishes for the New Year!

  — .

  A. You are happy B. Happy birthday to you

  C. The same to you D. Good luck

  ( )14. The letter is in French, I can’t read it.

  A. writing B. written C. wrote D. writes

  ( )15. We’ll do all we could our friends.

  A. help B. to help C. helps D. helping

  ( )16.—My car has broken down. Can I borrow .

  —Sorry, they are all out.

  A. anyone’s B. someone’s C. anyone else’s D. someone else

  ( )17. She can’t the difference between the two words.

  A. say B. speak C. talk D. tell

  ( )18.—We have worked for a long time, so we a rest.

  —Sound good!

  A. stopped to have B. stopped having

  C. stop having D. stop to have

  ( )19. Are you fond staying here?

  A. about B. to C. of D. with

北京癫痫病哪家好>   ( )20. Everyone knows that paper is made wood and books are made paper.

  A. of; of B. from; of C. from; from D. of; from

  Ⅱ. 完形填空

  You may think that English dictionaries have been used for many, many centuries. In fact, an English dictionary you 1 today wasn’t made until the Qin Dynasty. They spent most of the important 2 work on dictionaries. They spent nearly all their lives trying to 3 words for their dictionaries. For them, it was a wonderful journey. The largest dictionary in the world is Oxford English Dictionary(牛津字典). The 4 for this dictionary came from an important meeting in Britain in 1857. twenty-two years later, Oxford University asked James Murray to be the editor(编者)of its new dictionary.

  Murray had never been to 5 . At the age of fourteen, he left his village

  school in Scotland and taught himself while working in bank. 6 he became a great teacher. After Oxfordgave him the job. Murray had a small house 7 in his garden to do the work. Every morning, Murray got out of bed at five o’clock and 8 in the small house several hours before breakfast. Often he would work into the night. Murray hoped to finish the new dictionary in ten years but after five year, he was 9 adding(增加)words for the letter “A”! He worked on the dictionary 10 he was very old. Forty-four years later, in 1928, other editors finished the dictionary.

  ( )1. A. use B. write C. copy D. miss

  ( )2. A. easy B. boring C. early D. dangerous

  ( )3. A. spell B. invent C. collect D. make

  ( )4. A. way B. idea C. use D. prize

  ( )5. A. school B. cinema C. village D. collage

  ( )6. A. Later B. Longer before C. So far D. Ever since

  ( )7. A. sold B. built C. broken D. drawn

  ( )8. A. read B. wrote C. worked D. thought

  ( )9. A. already B. still C. usually D. always

  ( )10. A. if B. because C. until D. since

  Ⅲ. 阅读理解

  (A)

  Which is the best way to learn a language? We know that we all learnt our own language well when we were children, if we learn a second language in the same way, it won’t seem so difficult. How does a small child do? It listens to what people say, and it tries to guess what it hears. When it wants something, it has to ask for it. It’s using the language, thinking in it and talking in it all the time. If people use a second language all the time, they will learn it quickly.

  In school, you learn to read, to write, to hear and to speak. It is the best way to learn all new words through the car. You can read them, spell them, and write them later.

  ( )1. 癫痫病的治疗专家When we were very young .

  A. it’s difficult for us to understand people

  B. we learnt our language through our ears

  C. we could not guess what people say

  D. we could hear our own language but couldn’t understand it

  ( )2. A small child can learn his own language very well because .

  A. he’s clever

  B. his parents took good care of it

  C. he keeps on using it

  D. he often tries to guess what he hears

  ( )3. According to the text, it is the best way to learn a second language, .

  A. remembering as many words as we can

  B. writing all the time

  C. using out ears first

  D. looking up the words in the dictionary when we don’t know their meanings.

  ( )4. In school, when we learn a second language, we must .

  A. do nothing but listen to our teachers

  B. often listen, speak, read and write

  C. learn it by heart all the time

  D. translate it into our own language all the time

  ( )5. The word “it” in the sentence “it” wont seem so difficult” refers(指的是) .

  A. the small child

  B. the second language

  C. learning the second language

  D. the best way to learn language

  (B)

  Dolphins are not fish. They are mammals(哺乳动物). They live in groups and speak to each other in their own language. But they are quite different from almost all land animals. Their brain(大脑)is as big as men’s and they live a long life-at least 20 or 30 years.

  Like some animals, dolphins use sounds to help them find their way around. They also use these sounds to talk to each other and to help them find food. They do not use their ears to receive sounds, but use the jaw-the lower part of the mouth.

  It si strange that dolphins are friendly to men, and for thousands of years, there are many stories about dolphins and men. In the 19 th century, in a dangerous part of the sea near New Zealand, there was a dolphin, the seaman liked him very much and gave him a very good name, Jack. From 1871 to 1903 apassenger on a boat with the name of The Penguin shot and hurt Jack. Luckily the dolphin didn’t die, and after a long time he was well again. He guided the ships through the area for nine more year, but he refused to help the boat The Penguin.

  Today, some people still kill dolphins, but many countries in the world now protect them. In these places, people are not allowed to kill them.

  ( )6. The word jaw means in Chinese.

  A. 下颌 B. 嘴巴 C. 嘴唇 D. 鼻子

  ( 保定治羊羔疯的医院)7. How do dolphins find their way?

  A. They use their noses to smell the way.

  B. They use their ears to hear the sounds.

  C. They use their eyes to see the way.

  D. They use sounds to find the way.

  ( )8. Who was Jack?

  A. The writer. B. A dolphin. C. A seaman. D. The passenger.

  ( )9. The dolphin guided the ships for .

  A. 32 years B. 9 years C. 41 years D. 23 years

  ( )10. According to the passage, which of the following is NOT right?

  A. Dolphins are not fish.

  B. Dolphins don’t live in groups.

  C. Dolphins are kind and friendly to people.

  D. Dolphins can live a long life.

  Ⅳ. 情景交际

  根据对话内容,从方框中选出五个合适的句子补全对话,并将其字母填入题后横线上。

  Laura: Hi, Rose. I’ve sent you an e-mail. Have you got it?

  Rose: Sorry, I haven’t. 1

  Laura: Why not?

  Rose: There’s something wrong with my computer. 2

  Laura: Can you repair it?

  Rose: I don’t think so. It’s too old. 3

  Laura: That’s good news! You know, I’ve just got a new computer.

  Rose: 4

  Laura: Last week.

  Rose: Where was it make? Was it made in Japan?

  Laura: No, it was made in my home.

  Rose: What? 5

  Laura: You see, my father bought different parts of the computer and then put them together. That’s how the computer was made in my home.

 

 

 

 

 

 

 

Ⅴ. 词汇

  (A)根据句意,用括号中词的正确形式填空

  1. Most of the trees here by the students.(plant)

  2. China is a country, the of China attracts(吸引)more and more businessmen all over the world.(develop)

  3. English is differently in different English countries.(speak)

  4. If you want to make yourself , you should speak clearly and slow焦作市人民医院癫痫科预约电话ly.(understand)

  5. I’m so tired. I feel like out for a walk.(go)

  (B)根据汉语补全句子

  1.翻译是指把一种语言译成另一种语言的人。

  is a person who one into another.

  2.偶尔,他必须去不将英语的国家。

  , he has to travel to a country where English is not spoken.

  3.在十九世纪, 美国成为一个有影响力的国家。

  , America became a powerful country.

  4.英式英语和美式英语之间有些差异,这些差异是怎样产生的呢?

  There are some differences British English American English.

  How did these differences ?

  5.被邀请来参加聚会是我的荣幸。

  to be invited to the party.

  Ⅵ. 书面表达

  假设你叫王平,是某电视台英语频道“School English”栏目的忠实观众。请根据下列信息给该栏目的主持人Cathy 写一封英文信,并表达你对这个栏目的良好祝愿。

 

 

 

 

 

要求:1. 语句通顺,合乎逻辑

  2. 字数100词左右。

  Ⅰ. 1. C 2. B 3. D 4. D 5. C 6. A 7. B 8. C 9. C 10. A

  11. D 12. B 13. C 14. B 15. B 16. C 17. D 18. D 19. C 20. B

  Ⅱ. 1. A 2. C 3. C 4. B 5. D 6. A 7. B 8. C 9. B 10. C

  Ⅲ. (A)1. B 2. C 3. C 4. B 5. C

  (B)6. A 7. D 8. B 9. C 10. B

  Ⅳ. 1~5 E B G C A

  Ⅴ. (A) 1. were planted 2. developing; development 3.spoken; speaking

  4. understood 5. going

  (B) 1. Translator; translates; language 2. Once in a while

  3. In the nineteenth century 4. between; and; come about 5. It’s my honor

  Ⅵ. 范文:

  Nov. 26 th, 2006

  Dear Cathy,

  I like your program very much. It has a lot of interesting stories, attractive games and popular English song. From your program we can learn many new words and expressions. We can improve our listening and speaking in English. We can also know more about the culture of other countries in the world. In a word, we learn a lot from your program.

  I’m sorry to tell you that I can’t follow you easily sometimes because you speak a little bit fast. It’s also a pity that we can only watch your program twice a week.

  Thank you for giving us a lot of fun! I wish your program a bright future!

  Yours sincerely,

  Wang Ping

北京军海癫痫医院

© cp.nfsab.com  川湘居菜谱    版权所有  京ICP备12007688号-2